ΑΘΗΝΑ
02:52
|
27.07.2024
Δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από το Ισραήλ μετά το χτύπημα, αλλά η αεροπορία του έχει βομβαρδίσει επανειλημμένα στόχους στη Συρία.
Tρεις εκρήξεις συγκλόνισαν το κέντρο του Μπανίγιας, στις ακτές της Μεσογείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα μέλος του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν (IRGC) και δύο ακόμα άτομα σκοτώθηκαν στη Συρία, κατά τη διάρκεια επίθεσης που αποδίδεται σε ισραηλινές δυνάμεις, μετέδωσε το IRNA.

Όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν, ο Ρέζα Ζαρέι, μέλος των IRGC, «δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής από το σιωνιστικό καθεστώς» στην πόλη-λιμάνι Μπανίγιας.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επιβεβαίωσε την είδηση της επίθεσης, αναφέροντας ότι τρεις εκρήξεις συγκλόνισαν το κέντρο του Μπανίγιας, στις ακτές της Μεσογείου, κατά τη διάρκεια της επίθεσης τα ξημερώματα σε μια βίλα που στέγαζε «μια ομάδα συνδεδεμένη με το Ιράν».

Ένα κτίριο καταστράφηκε, σκοτώνοντας έναν Ιρανό και δύο άλλους μη Σύριους που ήταν μαζί του, ανακοίνωσε το Παρατηρητήριο που εδρεύει στη Βρετανία και βασίζεται σε ένα δίκτυο πηγών εντός της Συρίας.

Δεν υπήρξε κανένα σχόλιο από το Ισραήλ μετά το χτύπημα, αλλά η αεροπορία του έχει βομβαρδίσει επανειλημμένα στόχους στη Συρία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Γιάννης Αγγελάκας: Ακυρώνει τις καλοκαιρινές συναυλίες για λόγους υγείας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα