ΑΘΗΝΑ
23:09
|
04.05.2024
Οι γερμανικές αρχές έχουν αποκλείσει την περίμετρο του νοσοκομείου, ενώ ζητούν από τους περαστικούς να απομακρυνθούν από την περιοχή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση σε περιοχή της πόλης Άαχεν, στην Γερμανία, όπου υπάρχουν αναφορές πως προσωπικό και ασθενείς κρατούνται όμηροι από έναν ή περισσότερους ενόπλους.

Οι γερμανικές αρχές έχουν αποκλείσει την περίμετρο του νοσοκομείου, ενώ ζητούν από τους περαστικούς να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Σύμφωνα με το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο T Online, εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια επικίνδυνη κατάσταση εντός του νοσοκομείου, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομική επιχείρηση οδήγησε σε εκτεταμένους οδικούς και σιδηροδρομικούς περιορισμούς.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν αστυνομικούς εξοπλισμένους με βαρύ εξοπλισμό, όπως κράνη, προστατευτικά γιλέκα και πολυβόλα, προκαλώντας τους έντονη ανησυχία για την βαρύτητα του περιστατικού. Τα ακριβή κίνητρα και η ταυτότητα των εμπλεκομένων παραμένουν αδιευκρίνιστα, όπως και η κατάσταση των πιθανών ομήρων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα