ΑΘΗΝΑ
17:11
|
03.05.2024
Προβλήματα στην κυκλοφορία και απεγκλωβισμοί σε περιοχές του δήμου Δίου-Ολύμπου.
Φωτ.: grtimes.gr
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προβλήματα σε περιοχές της Πιερίας, ιδιαίτερα στον δήμο Δίου-Ολύμπου, προκάλεσε, τα ξημερώματα το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας, με ισχυρές βροχοπτώσεις και χαλαζόπτωση, ενώ, σύμφωνα με τοπικά μέσα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έπεσαν πάνω από 3.000 κεραυνοί στην περιοχή.

Μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 40 κλήσεις και χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια.

Στην περιοχή μεταξύ Καρίτσας και Βροντού, στον δήμο Δίου-Ολύμπου, κλήθηκε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό ηλικιωμένης γυναίκας μέσα από το σπίτι της και τριών ακόμα γυναικών που είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε αυτοκίνητο. Στη δεύτερη περίπτωση έγινε και χρήση μηχανήματος έργου για την μεταφορά των γυναικών σε ασφαλές σημείο.

Επαρχιακοί δρόμοι στα ορεινά της Πιερίας πλημμύρισαν και η κυκλοφορία διεξάγεται μετ’ εμποδίων. Με δυσκολίες λόγω της βροχόπτωσης διεξαγόταν και η κυκλοφορία στον δρόμο Κατερίνης-Δίου και Κατερίνης-Αγίου Δημητρίου.

Η ένταση της βροχόπτωσης και της χαλαζόπτωσης ήταν πολύ μεγάλη, αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, ο οποίος συνιστά στους πολίτες να περιορίσουν σήμερα τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Στο μεταξύ, προβλήματα ηλεκτροδότησης καταγράφονται λόγω της κακοκαιρίας σε περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος αποκατάστασης των προβλημάτων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συναγερμός για τοξικό νέφος στο Βερολίνο

Οικουμενικός Πατριάρχης: Βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας είναι η πίστη στην Ανάσταση

Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα