ΑΘΗΝΑ
10:58
|
28.04.2024
Μέσα σε περίπου μία ώρα η Meta υπολογίζεται πως έχασε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια από χαμένες διαφημίσεις και υπηρεσίες επί πληρωμή.
Meta
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πόσο λέτε να κόστισε στη Meta η χτεσινή κατάρρευση των υπηρεσιών σε Facebook, Messenger και Instagram για περίπου μία ώρα;

Ρεπόρτερ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail ρώτησαν σήμερα τον Νταν Ιβς που είναι διευθυντής στην εταιρία ασφαλίσεων Wedbrush Securities  στη Νέα Υόρκη και αυτός έδωσε μία απάντηση σχεδόν σοκαριστική για τους περισσότερους εργαζόμενους: Υπολογίζεται πως χάθηκαν από έσοδα διαφημίσεων και διάφορες υπηρεσίες επί πληρωμή περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Πέραν τούτου, είχαμε και την πτώση της αξίας μετοχών της μητρικής εταιρίας του Μαρκ Ζάκερμπεργκ κατά 1,5% με 1,6% με το που άρχισε να διαδίδεται η είδηση για την κατάρρευση των υπηρεσιών και στα τρία Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και επικοινωνίας.

Σε κάθε περίπτωση ο Άντι Στόουν, εκπρόσωπος της εταιρίας Meta, που το 2023 είχε έσοδα 134 δις. δολαρίων, απέφυγε να αναφέρει για ποια αιτία κατέρρευσαν οι ιστοσελίδες σε Facebook, Instagram και Messenger. Αρκέστηκε να κάνει αναφορά γενικά και αόριστα σε «τεχνικά ζητήματα».

Όπως και να έχει η νέα περιπέτεια της Meta προκάλεσε τα δηκτικά σχόλια του ιδιοκτήτη της πλατφόρμας Χ, δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ, που έκανε στο λογαριασμό του στο πρώην Twitter  την ακόλουθη ανάρτηση:

«Εάν το διαβάζετε αυτό, είναι γιατί οι σέρβερ μας δουλεύουν».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Η ByteDance δεν υποχωρεί στις πιέσεις των ΗΠΑ για πώληση του TikTok

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

34 χρόνια από την εκτόξευση του τηλεσκοπίου Hubble

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα