ΑΘΗΝΑ
12:12
|
03.05.2024
Η καταγγελία έγινε από περαστικό που περνούσε από το σημείο, που ήταν παρκαρισμένο το αμάξι του πατέρα.
Λάρισα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση και η προφυλάκιση 47χρονου πατέρα για ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του στη Λάρισα. Ο 47χρονος γιατρός συνελήφθη, οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Κατερίνης και κρίθηκε προφυλακιστέος

Ο συνήγορος υπεράσπισής Γιάννης Αργυρόπουλος, υποστηρίζει ότι ο πελάτης του είναι αθώος και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από το βιολογικό υλικό που συνέλεξαν οι Αρχές από το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου, καθώς και των αποτελεσμάτων από την παιδιατρική πραγματογνωμοσύνη, αφού η 4χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο.

Η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του 3,5 ετών κοριτσιού έγινε από πολίτη, ο οποίος περνούσε από το σημείο όπου είχε παρκάρει ο πατέρας το αυτοκίνητό του. Ο πολίτης τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ανέφερε ύποπτη συμπεριφορά. Όπως φέρεται να κατήγγειλε, ο κατηγορούμενος και η ανήλικη ήταν μέσα στο αυτοκίνητό και εκείνος φέρεται να ασελγούσε στο κορίτσι. Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η μητέρα του κοριτσιού, πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου, υπέβαλε έγκληση διότι η ανήλικη επέστρεψε σπίτι πιο αργά από την ώρα που ορίζουν οι όροι του διαζυγίου τους.

Η ανακοίνωση από «το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μετά από ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοσιότητας που έλαβε η σύλληψη άνδρα με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι:

27.02.2024 και τις πρώτες πρωινές ώρες λάβαμε ανώνυμη κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056 από πολίτη, ο οποίος μας ανέφερε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού από άνδρα, πιθανόν πατέρα του.

Λόγω του επείγοντος και της κρισιμότητας της αναφοράς και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Οργανισμού μας με τις Αστυνομικές Αρχές πανελλαδικά, προχωρήσαμε σε τηλεφωνική σύνδεση του ατόμου που μας κάλεσε με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, η οποία επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης.

Για μία ακόμα φορά κάνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας, να αναφέρουν κάθε ύποπτο περιστατικό ανώνυμα ή επώνυμα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, στην πλατφόρμα αναφορών CyberTipline Hellas του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυροσβεστική: Αύξηση σχεδόν 22% στις πυρκαγιές σε σχέση με το 2023

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη

ΗΠΑ: 2.200 συλλήψεις φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών σε πανεπιστήμια

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα