ΑΘΗΝΑ
10:08
|
02.05.2024
Η ΕΛ.ΑΣ. δεν προχώρησε σε προσαγωγές υπόπτων για την επίθεση στην πλατεία Συντάγματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινοί οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ ξυλοκόπησαν έναν άνδρα ιρακινής καταγωγής, μέρα μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας, έξω από τον σταθμό του μετρό.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 16:00 και λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», συγκεντρωμένοι οπαδοί της ισραηλινής ομάδας, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα για την αναμέτρηση, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος και, παρά την ισχυρή αστυνομική παρουσία, φώναξαν συνθήματα και άναψαν φωτοβολίδες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ύστερα από φραστικό επεισόδιο μεταξύ ομάδας Ισραηλινών και του Ιρακινού άνδρα, ο οποίος φέρεται να πέταξε ένα μπουκάλι προς την κατεύθυνση τους, οι οπαδοί επιτέθηκαν στον άνδρα και τον γρονθοκόπησαν. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δεν προχώρησε σε προσαγωγές.

Σε βίντεο- ντοκουμέντο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από Ισραηλινούς, μεγάλος αριθμός οπαδών φαίνονται να επιτίθενται στον νεαρό, με κλωτσιές και μπουνιές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως, λίγη ώρα αργότερα, δύο Παλαιστίνιοι άνοιξαν πανό στην πλατεία Συντάγματος, με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν στην προσαγωγή τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανάληψη ευθύνης για παρέμβαση σε εκδήλωση με ομιλητή τον Χρυσοχοΐδη

Θεσσαλονίκη: Σπασμένα και ξεριζωμένα δέντρα που είχαν φυτευτεί στη μνήμη των νεκρών των Τεμπών

Κατεδάφιση Σοβιετικού Μνημείου στην Ουκρανία

Θεσσαλονίκη: Μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη πορεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα