ΑΘΗΝΑ
19:55
|
03.05.2024
Ένας 62χρονος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Χανίων μετά από καταγγελίες γονιών έξι μαθητών για άσκηση βίας και απειλών.
Εισαγγελία Χανίων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα, μετά τη σύλληψή του, 62χρονος εκπαιδευτικός με αφορμή τις καταγγελίες γονέων έξι μαθητών για βιαιοπραγία σε βάρος των παιδιών τους στο σχολείο.

Ο 62χρονος που είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2017, επειδή βρέθηκαν στην κατοχή του απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου που είχαν κλαπεί από τον Τράχηλο Κισσάμου, βρέθηκε να απαντά στις ερωτήσεις του εισαγγελέα που είχε μπροστά του τις καταγγελίες της Διευθύντριας του σχολείου, μίας ψυχολόγου αλλά και των γονιών έξι μαθητών που ανέφεραν εγγράφως πως ο συγκεκριμένος απειλεί και ασκεί βία σε μαθητές κατ’ εξακολούθηση.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός είχε και στο παρελθόν βιαιοπραγήσει σε βάρος μαθήτριας, αλλά αναγκάστηκε στη συνέχεια για να μην πάρει άλλες διαστάσεις το θέμα να ζητήσει συγνώμη από τους γονείς του κοριτσιού και από τη Διευθύντρια.

Ο άνδρας αναμένεται να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς έχει παραδεχθεί την ενοχή του στα εν λόγω εγκλήματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 51χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά το βαφτιστήρι του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα