ΑΘΗΝΑ
12:37
|
06.05.2024
Με την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων θα απονεμηθεί στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης και Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ηλεκτρονικές αιτήσεις για συμμετοχή στη νέα διαδικτυακή δράση επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Προσωποποιημένη Επιμόρφωση με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης» θα υποβάλλονται από την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί ως την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα στις 23.59.

Τις αιτήσεις θα επεξεργαστεί στη συνέχεια μοντέλο Τεχνητής Νοημοσύνης καταλήγοντας στην επιλογή 100 ανέργων άνω των 18 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΔΥΠΑ και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Λυκείου.

Στη συνέχεια ο κάθε ωφελούμενος θα παρακολουθήσει περιεχόμενο που αποτελείται από διδακτικές ενότητες σε συνάρτηση με τις απαντήσεις στα ερωτηματολόγια.

Το πρόγραμμα θα έχει συνολική διάρκεια 100 ως 250 ώρες.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων θα απονεμηθεί στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης και Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ.

Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων, θα ακολουθήσει η αξιολόγησή τους και στη συνέχεια θα αποσταλεί από τη ΔΥΠΑ ενημερωτικό email στους ωφελούμενους σχετικά με την οριστική επιλογή τους στο πρόγραμμα καθώς και αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων και εγγραφής και παρακολούθησης των μαθημάτων.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω www.gov.gr

Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Κατάρτιση → Προσωποποιημένη επιμόρφωση μετά από διερεύνηση με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα