ΑΘΗΝΑ
23:06
|
02.05.2024
Ένα υγιές βρέφος γέννησε πριν λίγες μέρες μία 14χρονη, μετά από σεξουαλικές σχέσεις με τρεις σαραντάρηδες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σεξουαλικές σχέσεις με ένα 14χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία είχαν τουλάχιστον δύο Ρουμάνοι ηλικίας 44 και 48 ετών αντίστοιχα με αποτέλεσμα η έφηβη να μείνει έγκυος και να γεννήσει προ ημερών ένα υγιές βρέφος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Όπως έγινε γνωστό, το 14χρονο κορίτσι διαμένει, με την Βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα της, και τον Ρουμανικής υπηκοότητας πατριό της, στο Ρέθυμνο, οι οποίοι φέρεται να γνώριζαν για τις σεξουαλικές επαφές της έφηβης.

Προ μηνών το κορίτσι παραπονέθηκε για επίμονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και επισκέφθηκε με τη μητέρα της ιδιώτη γυναικολόγο γιατί παράλληλα αντιμετώπιζε ανωμαλία με την περίοδό της.

Ο γυναικοκολόγος διαπίστωσε ότι το κορίτσι κυοφορεί και μάλιστα βρίσκεται στον έβδομο μήνα και την παρέπεμψε στον νοσοκομείο.

Τελικά γέννησε ένα υγιές βρέφος  και στη συνέχεια (όπως αναφέρει εκτενές ρεπορτάζ της κρητικής ιστοσελίδα neakriti.gr) οι δύο άνδρες και ο πατριός της συνελήφθησαν με την κατηγορία της σεξουαλικής επαφής με ανήλικη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα