ΑΘΗΝΑ
21:58
|
06.05.2024
Ο βουλευτής της Ν.Δ. υποστήριξε ότι το μπάζωμα έγινε επειδή ακούγονταν ακόμη ανθρώπινες φωνές που καλούσαν σε βοήθεια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Πιο θλιβερό και πιο εξοργιστικό απ’ όσο μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους», χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, το «νέο επεισόδιο» της Νέας Δημοκρατίας στην «προσπάθεια συγκάλυψης» του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών, δηλαδή τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη, αναφορικά για τα αίτια του μπαζώματος του σημείου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι το μπάζωμα του σημείου, έγινε επειδή ακούγονταν από τα συντρίμμια ανθρώπινες φωνές που καλούσαν σε βοήθεια, έξι μέρες μετά.

«Γιατί συνέβη αυτό, το οποίο δεν είναι μπάζωμα; Επειδή έπρεπε να επιχειρήσουν οι γερανοί να σηκώσουν τα βαγόνια γιατί ακούγονταν ακόμη και φωνές κυρία Αναστασοπούλου για να δούμε αν υπήρχαν είτε θύματα, είτε άνθρωποι οι οποίοι έχρηζαν βοήθειας» δήλωσε ο γαλάζιος βουλευτής.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται: «Υπήρχαν, δηλαδή, έξι ημέρες μετά επιζώντες κάτω από τα βαγόνια; Υπήρχαν όντως, τόσες ημέρες μετά το δυστύχημα, θύματα που χαροπάλευαν και καλούσαν σε βοήθεια; Ή μήπως ο κύριος Λαζαρίδης φτάνει στο σημείο να διατυπώσει ένα τόσο μακάβριο ψέμα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα;» και συνεχίζει:
 
«Πόσο ακόμα να αντέξουν αυτή την κοροϊδία οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά και ολόκληρη η κοινωνία;

Είναι αδιανόητο μέχρι πού μπορούν να φτάσουν για να συντηρήσουν το αφήγημα της μη ευθύνης της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Αχ. Καραμανλή για το έγκλημα.

Πρέπει να μπει ένα τέλος στην χυδαιότητα. Τώρα!», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα