ΑΘΗΝΑ
18:22
|
28.04.2024
Με 75 ψήφους υπέρ έναντι 22 κατά, το Σώμα ενέκρινε πακέτο δαπανών ύψους 467,5 δισ. δολαρίων.
Επόμενος σταθμός στα προβλήματα χρηματοδότησης, είναι η 22α Μαρτίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νομοσχέδιο για την χρηματοδότηση των κυβερνητικών υπηρεσιών ενέκρινε η Γερουσία των ΗΠΑ προκειμένου να αποτρέψει το λεγόμενο shutdown, δηλαδή την αναστολή λειτουργίας μιας σειράς υπηρεσιών του ομοσπονδιακού κράτους, λίγες μόλις ώρες προτού εκπνεύσει η σχετική προθεσμία.

Με 75 ψήφους υπέρ έναντι 22 κατά, το Σώμα ενέκρινε το πακέτο δαπανών ύψους 467,5 δισ. δολαρίων που θα χρηματοδοτήσει τη γεωργία, τις μεταφορές, τη στέγαση, τους βετεράνους, και άλλα προγράμματα μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το νομοσχέδιο, που λίγες ημέρες πριν είχε περάσει και από την Βουλή των Αντιπροσώπων που ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους, βρίσκεται τώρα στο γραφείο του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, αναμένοντας την υπογραφή του.

Επόμενος σταθμός στα προβλήματα χρηματοδότησης, είναι η 22α Μαρτίου καθώς έως τότε ο Κογκρέσο πρέπει επίσης να καταλήξει σε συμφωνία για ένα πολύ μεγαλύτερο πακέτο δαπανών, που θα καλύπτει τις ένοπλες δυνάμεις, την εσωτερική ασφάλεια, την υγειονομική περίθαλψη και άλλες υπηρεσίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αίγυπτος: Τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ μειώθηκαν κατά 50% εν μέσω εντάσεων

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αρνητικές οι προοπτικές της Boeing

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα