ΑΘΗΝΑ
08:43
|
27.04.2024
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα για βροχή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια χώρα. Μικρή πιθανότητα για λίγα φαινόμενα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Ισχυροί άνεμοι στα Δωδεκάνησα και στο Βόρειο Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά, σήμερα, Σάββατο 9 Μαρτίου 2024. αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Υπαρκτή είναι η πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα και σε άλλες περιοχές του ηπειρωτικού κορμού της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15, στην Ήπειρο από 4 έως 17, στη Θεσσαλία από 4 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 16-18 βαθμούς, στα Επτάνησα από 7 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 16 βαθμούς και στην Κρήτη από 6 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα βόρειο βορειοδυτικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα βόρεια πελάγη 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15-16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14-15 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Ο καιρός σήμερα: Παροδικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα