ΑΘΗΝΑ
07:01
|
06.05.2024
Η τυφλή γατούλα Rodri σώθηκε από τα σκουπίδια χάρη στην καλοσύνη ενός κοριτσιού από τη Γερμανία αλλά χάθηκε μεταξύ Χανιών-Αθήνας και Μονάχου.
Η τυφλή γατούλα Rodri
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε (πιθανώς λόγω αρχικής αδιαφορίας) η αεροπορική εταιρία  Aegean για ένα τυφλό γατάκι με το όνομα Rodri.

Το γατάκι που επρόκειτο να ταξιδέψει την περασμένη Παρασκευή, 8 Μαρτίου, από τα Χανιά στο Μόναχο μέσω Αθήνας, με την πτήση A3331, χάθηκε, άγνωστο σε ποιο ακριβώς στάδιο του ταξιδιού, με αποτέλεσμα οι κηδεμόνες του γατιού να είναι (εύλογα) αναστατωμένοι.

Ο μίτος της περιπέτειας του μικρού τυφλού γατιού ξετυλίχθηκε από την κηδεμόνα του ζώου, Mary Gomes, η οποία την Παρασκευή όταν έφθασε στο αεροδρόμιο Ελεύθεριος Βενιζέλος ανακάλυψε πως η Rodri είχε εξαφανιστεί. Οι υπάλληλοι, όπως της είπαν μετά, είχε «σπάσει» το κλουβί της. Ποιος, πότε και πού έγινε αυτό, παραμένει μυστήριο…

Οι κηδεμόνες που κατήγγειλαν το περιστατικό στην εταιρία τόνισαν πως οι υπάλληλοι αντιμετώπισαν το περιστατικό με απάθεια και αδιαφορία και μέχρι τώρα παραμένει αδιευκρίνιστο εάν το τυφλό γατάκι, που είχε σωθεί από τα σκουπίδια χάρη στην καλοσύνη ενός μικρού κοριτσιού, χάθηκε στο αεροπλάνο ή στο αεροδρόμιο…

Η καταγγελία προκάλεσε σάλο και θορύβησε τους κηδεμόνες και άλλων ζώων που ταξιδεύουν με αεροσκάφη της εταιρίας σε βαθμό που η  Aegean αναγκάστηκε σήμερα, τέσσερις μέρες μετά να βγάλει ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση εξηγεί πως συνεργάζεται με τις Αρχές των αεροδρομίων καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για τον εντοπισμό της Rodri. Διαβεβαιώνει δε πως η ασφάλεια και η ευζωία όλων των ζώων που ταξιδεύουν μαζί μας είναι πολύ σημαντική και υποστηρίζει πως διερευνά το συμβάν για να αποτρέψει ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα