ΑΘΗΝΑ
01:57
|
04.05.2024
Σύμφωνα με το κόμμα, πρόκειται για πρόταση «που οδηγεί στο "να πέσει στα μαλακά" ο συγκεκριμένος δράστης».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Εξοργιστική» χαρακτήρισε το ΚΚΕ την πρόταση της εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στην οποία ζητά την αθώωση του Ηλία Μίχου, του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση του Κολωνού, για το έγκλημα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης.

Πρόκειται για πρόταση «που οδηγεί στο “να πέσει στα μαλακά” ο συγκεκριμένος δράστης “ξεπλένοντας”, τελικά, το κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης του ανήλικου κοριτσιού» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της σήψης της καπιταλιστικής κοινωνίας, του εχθρικού κράτους, που αφήνει απροστάτευτα τα θύματα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ”αθωώνει” τους δράστες-τέρατα. Φυσικά, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο να ενοχοποιείται η καταγγελία παρόμοιων κυκλωμάτων, τέτοιες προτάσεις δεν μπορούν να θεωρούνται έκπληξη», τονίζει το κόμμα και καταλήγει:

«Επιβεβαιώνεται ότι πραγματική ασπίδα προστασίας απέναντι στην πολύμορφη βία είναι το εργατικό-λαϊκό κίνημα, που και τώρα θα αντιπαλέψει κάθε προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών ενόχων».

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα