ΑΘΗΝΑ
12:27
|
02.05.2024
Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν το Σάββατο μετά από ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα μπάρμπεκιου στην πόλη Huaian της ανατολικής Κίνας.
Άποψη ενός κατεστραμμένου κτιρίου στην τοποθεσία έκρηξης εστιατορίου στο Sanhe, επαρχία Hebei, Κίνα, 13 Μαρτίου 2024
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν το Σάββατο μετά από ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα μπάρμπεκιου στην πόλη Huaian της ανατολικής Κίνας, δήλωσαν οι τοπικές αρχές, μεταδίδει το Reuters, το τελευταίο περιστατικό που προκάλεσε εκκλήσεις για καλύτερους ελέγχους ασφάλειας εστιατορίων σε ολόκληρη τη χώρα.

Βίντεο που αναρτήθηκαν διαδικτυακά από κρατικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν ότι η έκρηξη που σημειώθηκε στις 4:20 μ.μ. τοπική ώρα (0820 GMT) έσπασε την πρόσοψη του κτιρίου του εστιατορίου, στέλνοντας μεγάλα μαύρα νέφη καπνού στον αέρα και ψεκάζοντας θραύσματα γυαλιού στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Τα δύο άτομα που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και διερευνώνται τα αίτια της έκρηξης, ανέφεραν οι αρχές της Huaian στον λογαριασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πιο πρόσφατη έκρηξη ακολουθεί μια σειρά παρόμοιων εκρήξεων από το 2023 που έχουν απασχολήσει τον έλεγχο των εθνικών προτύπων ασφαλείας.

Την περασμένη εβδομάδα, μια διαρροή αερίου σε ένα κατάστημα τηγανητού κοτόπουλου στο Sanhe, μια πόλη στην επαρχία Hebei δίπλα στο Πεκίνο, σκότωσε επτά ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 27. Αυτό το περιστατικό προσέλκυσε περαιτέρω την προσοχή αφού κατοίκοι της περιοχής και φρουροί ασφαλείας μπλόκαραν δημοσιογράφους ενώ προσπαθούσαν να αναφέρουν τα αποτελέσματα της έκρηξης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός και δεύτερος πληροφοριοδότης για τα προβλήματα στα Boeing 737

Έρευνα κατά του IDF για δολοφονίες παιδιών στη Δυτική Όχθη

Φονικές καταιγίδες στη νότια Βραζιλία, 10 επιβεβαιωμένοι νεκροί

Αποφυλάκιζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα