ΑΘΗΝΑ
09:36
|
27.04.2024
Η αναφορά που κατέθεσε εκ μέρους του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Δείτε live την συνεδρίαση.
Οι υπογραφές στο ψήφισμα για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας έχουν ξεπεράσει τα 1,3 εκατομμύρια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για δεύτερη φορά θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Μαρία Καρυστιανού, καθώς στις 4 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας, αναμένεται να συζητηθεί στην Επιτροπή Αναφορών, η αναφορά για το έγκλημα στα Τέμπη, που πριν έναν χρόνο κόστισε τη ζωή 57,  στην πλειοψηφία τους νέων, ανθρώπων.

Μετά από αίτημα του ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Αρβανίτη, η αναφορά που κατέθεσε η Μαρία Καρυστιανού εκ μέρους του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών στις αρχές Φεβρουαρίου, θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στη συνεδρίαση που μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ.

Εντωμεταξύ, οι υπογραφές στο ψήφισμα για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και την ενεργοποίηση του νόμου περί υπουργών, έχουν ξεπεράσει τα 1,3 εκατομμύρια και μέλη του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων καλούν όσους τυχαίνει να βρίσκονται σήμερα στις Βρυξέλλες να βρεθούν στις 5 το απόγευμα, έξω από το Ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον αγώνα των οικογενειών των θυμάτων και των τραυματιών, ενώ την ίδια ώρα κόσμος θα συγκεντρωθεί στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Ο καιρός σήμερα: Παροδικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα