ΑΘΗΝΑ
04:52
|
02.05.2024
Ποινική δίωξη σε βάρος φυσικού προσώπου για την υπόθεση κακοποίησης και θανάτου του χάσκι στην Αράχωβα τον Νοέμβριο άσκησε η εισαγγελέας Λιβαδειάς.
Το χάσκι της Αράχωβας «ζωντάνεψε» μέσα από μία τοιχογραφία στη Μαρίνα Καλλιθέας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα κατά φυσικού προσώπου για την υπόθεση του χάσκι με το όνομα Όλιβερ που κακοποιήθηκε και κατέληξε στην Αράχωβα, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Λειβαδιάς, σε μία ανατροπή των εξηγήσεων που δόθηκαν ότι το σκυλί πέθανε μετά από επίθεση αγέλης άγριων σκύλων.

Ο  δικηγόρος του κηδεμόνα του χάσκι, Αντώνης Ζαπάντης, περιμένει αντίγραφο της δικογραφίας, ώστε να εισφέρει στοιχεία, που έχει εντοπίσει. Μιλώντας χθες στο Mega κατήγγειλε απόπειρα συγκάλυψης του θανάτου, τονίζοντας ότι η δίωξη έρχεται μετά την μεγάλη πίεση που ασκήθηκε.  

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω τι είχε προηγηθεί στα παρασκήνια, αλλά θα το μάθετε εν καιρώ. Θα υπάρξουν ενέργειες σε βάρος συγκεκριμένων» ανέφερε. 

«Οι ενέργειες δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε να έχουν γίνει» είπε θυμίζοντας ότι στην αρχή από την κυβέρνηση, την αστυνομία και τον πραγματογνώμονα έλεγαν ότι πρόκειται για αγέλη σκύλων.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζαπάντης, ο κηδεμόνας του Όλιβερ είναι ακόμα αρκετά ταραγμένος, αφού στοχοποιείται ακόμα και μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσης:


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα