ΑΘΗΝΑ
02:24
|
28.04.2024
Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 4,5 ετών, για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για τέταρτη συνεχή φορά το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε το αίτημα για προσωρινή αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Ντάνι Αλβες, ύστερα από την καταδίκη του σε 4,5 χρόνια κάθειρξη για βιασμό.

Η υπεράσπιση του πρώην αμυντικού της Μπαρτσελόνα ζήτησε ξανά την προσωρινή αποφυλάκισή του, αίτημα το οποίο προηγουμένως είχε απορριφθεί, υπό το φόβο ότι ο 40χρονος σταρ του ποδοσφαίρου θα μπορούσε να διαφύγει στη Βραζιλία ή σε άλλη χώρα, έχοντας τις οικονομικές δυνατότητες. Το ίδιο λόγο επικαλέστηκε και η σημερινή απόφαση και ο Αλβες θα παραμείνει στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι, αν και η εισαγγελία είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης εννέα ετών, ο 40χρονος Βραζιλιάνος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 4,5 ετών στις 22 Φεβρουαρίου από το δικαστήριο και του ζητήθηκε να πληρώσει 150.000 ευρώ στο θύμα του, την νεαρή γυναίκα που κακοποίησε τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης. Το δικαστήριο επέβαλε, επίσης, πενταετή εποπτευόμενη αποφυλάκιση στον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο μετά την αποφυλάκισή του και απαγόρευση προσέγγισης του θύματός του για εννιάμισι χρόνια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα