ΑΘΗΝΑ
01:28
|
28.04.2024
Να τονιστεί, ότι τη στιγμή που ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε χειρουργός.
Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο 33χρονου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Λασιθίου έχει προκαλέσει ο θάνατος 33χρονου από ναυτική φωτοβολίδα προχθές βράδυ (17/3), μετά την καρναβαλική παρέλαση. Η κροτίδα εξερράγη προκαλώντας του τραύματα στην κοιλιακή χώρα πριν καταλήξει.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 33χρονου με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι η δικογραφία θα επιστραφεί στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, για να συμπληρωθούν τα στοιχεία της προανάκρισης και να ληφθούν καταθέσεις, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης

Οι δύο φίλοι του θανόντα, που κατηγορούνται για κατοχή και χρήση βεγγαλικών και φωτοβολίδων, αφέθηκαν ελεύθεροι εχθές, 18 Μαρτίου. 

Σημειώνεται, ότι όταν ο τραυματίας έφτασε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου δεν εφημέρευε χειρουργός, αλλά αναγκάστηκε να έρθει από το σπίτι του ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, Γιώργο Μανουσάκη.

Ο διευθυντής χειρουργικής, Νίκος Μουδατσάκης, υποστήριξε πως έγινε ανάνηψη στον ασθενή στα επείγοντα: «Ετέθησαν γραμμές, διασωληνώθηκε, οδηγήθηκε στο χειρουργείο, αλλά δυστυχώς οι βλάβες ήταν τόσο μεγάλες που δεν κατέστη δυνατό να σωθεί η ζωή του. Υπήρχε αιμορραγία στην κοιλιά, βαθιές κακώσεις και ο ασθενής μετά από 5 λεπτά στο χειρουργείο έκανε ανακοπή, έγινε προσπάθεια από μας πάνω από ώρα για να τον επαναφέρουν, όμως, δεν τα κατάφερε».

Ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Λασιθίου και αυτόπτης μάρτυρας, Μιχάλης Πλακογιαννάκης, δήλωσε: «Μας ενημέρωσαν ότι κάποιος τραυματίστηκε. Λόγω της ιδιότητάς μου πήγα να δω αν χρειάζεται βοήθεια. Ήταν μια γιατρός εκεί, έδινε ήδη τις πρώτες βοήθειες. Είχε τις αισθήσεις του το παιδί όταν πήγα» σημειώνοντας ότι μετά από 7 λεπτά είχα φτάσει το ΕΚΑΒ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα