ΑΘΗΝΑ
12:02
|
05.05.2024
Συνεχίζεται η διένεξη μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη για συγκρότηση ειδικής προανακριτικής επιτροπής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Να διαβάζει καλύτερα τις απαντήσεις» του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, συνιστούν στον ΣΥΡΙΖΑ κυβερνητικές πηγές, απαντώντας στην αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου για την θετική στάση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη, στο ενδεχόμενο προανακριτικής.

«Συνιστούμε στον ΣΥΡΙΖΑ να μάθει να διαβάζει καλύτερα τις απαντήσεις στις ενημερώσεις πολιτικών συντακτών. Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο κ. Σπίρτζης κάνει μια κίνηση εκ του ασφαλούς, αφού γνωρίζει ότι δεν θα έχει ποινικές συνέπειες. Και αυτό λόγω του ότι η αλλαγή της επίμαχης διάταξης έγινε μετά το 2019, επί των ημερών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», επισημαίνουν οι κυβερνητικές πηγές και καταλήγουν:

«Εξάλλου και οι “άτυπες πηγές” του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται ότι το Σύνταγμα προβλέπει και “την συγκρότητηση επιτροπής παρά την παραγραφή”. Κοινώς, η λέξη “κλειδί” είναι παραγραφή στην προκειμένη περίπτωση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Τούρκος ΥΠΕΞ: Η μουσουλμανική κοινότητα πρέπει να στηρίξει την Παλαιστίνη

Αντιπρόσωπος της ΛΔΚ στον ΟΗΕ: Αυτοκαταστροφικές οι κυρώσεις στην χώρα

Βρετανία: Συντριπτική ήττα των Συντηρητικών στις τοπικές εκλογές-Κερδίζουν έδαφος οι Εργατικοί

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα