ΑΘΗΝΑ
10:58
|
28.04.2024
Η Τράπεζα Ελλάδος ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τις απάτες στο Διαδίκτυο προωθώντας βίντεο σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Χάκερ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών απέναντι στις ηλεκτρονικές απάτες επιτήδειων που επιχειρούν να βάλουν στο χέρι τους τραπεζικούς λογαριασμούς ανυποψίαστων έχει ξεκινήσει η Τράπεζα της Ελλάδος προωθώντας βίντεο σε διάφορα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το βίντεο με τίτλο «Αν το πατήσεις…θα την πατήσεις», που φτιάχτηκε στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), αναφέρεται στις ασφαλείς πληρωμές και την προστασία από τις ηλεκτρονικές απάτες.

Η εκστρατεία ενημέρωσης αξιοποιεί τη λεγόμενη «Global Money Week» του ΟΟΣΑ που αφορά διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης για θέματα χρηματο-οικονομικής εκπαίδευσης.

Φέτος η εβδομάδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα ασφάλειας των τραπεζικών και άλλων συναλλαγών μέσω Διαδικτύου ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, 18 Μαρτίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 με θέμα «Προστάτευσε τα λεφτά σου, εξασφάλισε το μέλλον σου». Η εκστρατεία αυτή εστιάζει στην ασφάλεια των χρημάτων και στην υπεύθυνη διαχείριση των προσωπικών οικονομικών με επίγνωση πιθανών κινδύνων, όπως οι ηλεκτρονικές απάτες, οι απάτες πληρωμής, το phishing κ.ά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Ρέντη: Απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα