ΑΘΗΝΑ
13:38
|
07.07.2024
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι, εκ των οποίον ο ένας είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο, για γενετήσια πράξη με ανήλικο, έναντι αμοιβής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 25χρονη, η οποία φέρεται να είναι αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας, τα μέλη του οποίου εκμεταλλεύονταν επτά ανήλικα κορίτσια.

Νωρίτερα η κατηγορούμενη υποστήριξε πως δεν στρατολογούσε ανήλικα κορίτσια, ούτε τα υποχρέωνε να εκδίδονται. Όπως ισχυρίζεται, 2 από τα 7 κορίτσια που ήταν θύματα trafficking ήταν φίλες της. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι γνώρισε στις κοπέλες κάποιους άνδρες αλλά «μόνο για μία με δύο φορές».

«Εμένα μου είπανε επειδή έχω κάτι γνωστούς, ”χρειαζόμαστε λεφτά” και με παρακαλάγανε. Αυτές μου είπανε ότι θέλουν να το κάνουνε, το κάνανε και χωρίς λεφτά. Εγώ τους είπα ότι και εγώ χρειάζομαι λεφτά, έχω γνωστούς. Μία φορά έγινε, δύο… Από τότε δεν το έχουν ξανακάνει», δήλωσε.

Αντίθετα, ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν πέντε κατηγορούμενοι της υπόθεσης, ανάμεσά τους και ο σύντροφος της 25χρονης ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εγγυοδοσία 2.000 ευρώ και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα. Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται.

Ελεύθερος αφέθηκε και ένας 55χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος είχε συλληφθεί και τον Ιανουάριο για την υπόθεση μαστροπείας με κεντρικό πρόσωπο την «Λορέλα», με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έξι νέοι σταθμοί στη γραμμή 4 του Μετρό

Ουκρανία: Δολοφονίες Ρώσων αιχμαλώτων με εμπλοκή και Έλληνα μισθοφόρου

Αθήνα: Κύκλωμα με συμμετοχή και δημοτικών υπαλλήλων εκβίαζε καταστηματάρχες

Βαρκελώνη: «Φτάνει, ας βάλουμε όρια στον τουρισμό» είπαν οι διαδηλωτές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα