ΑΘΗΝΑ
14:18
|
27.04.2024
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης που προκάλεσε 60 νεκρούς και 115 τραυματίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον αποτροπιασμό του και την βαθιά του οδύνη για την χθεσινή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες βάρβαρες ενέργειες, που βυθίζουν ακόμη περισσότερο την ευρύτερη περιοχή στο φόβο, την απόγνωση και την αστάθεια και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον ρωσικό λαό και στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών», αναφέρει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας αποτελεί πρωταρχικής σημασίας ζήτημα για όλη την διεθνή κοινότητα, η οποία οφείλει να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην αναζωπυρωθεί ο εφιάλτης του εξτρεμισμού και της τυφλής βίας».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, που προκαλεί αποτροπιασμό στην παγκόσμια κοινή γνώμη», έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο X ο υπεύθυνος ΚΤΕ Εξωτερικών ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος.

«Η σκέψη μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και με τους τραυματίες, που δίνουν μάχη για τη ζωή τους», προσθέτει.

«Η άνανδρη τρομοκρατική επίθεση κατά αμάχων πολιτών με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες σε συναυλιακό κέντρο πλησίον της Μόσχας, ξυπνά τις μαύρες μνήμες του Μπατακλάν, της Βοστώνης, του Μπεσλάν και όλων των θυμάτων της τρομοκρατίας», αναφέρει από την πλευρά της η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του το κόμμα του κ. Βελόπουλου, καταδικάζει «απερίφραστα την βάρβαρη, τρομοκρατική ενέργεια και εκφράζει την αλληλεγγύη της στον Ρωσικό λαό».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θάνατος Ναβάλνι: Δεν βρίσκουν στοιχεία για ευθύνες Πούτιν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Πυρά της αντιπολίτευσης για περίεργη διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα