ΑΘΗΝΑ
19:03
|
18.06.2026
Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις και θερμοκρασία που θα κυμανθεί από 10 έως 17-18 βαθμούς Κελσίου.
Τρίπολη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Όμβροι ή παροδικές βροχές σε ορεινά κυρίως τμήματα της Δυτικής και Νότιας Ελλάδας. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα και ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες κυρίως στη Δυτική και Νότια Ελλάδα. Όμβροι ή παροδικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως σε ορεινά τμήματα της δυτικής χώρας και δευτερευόντως σε περιοχές των Επτανήσων και της Κρήτης. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 16-18, στην Ήπειρο από 4 έως 19, στη Θεσσαλία από 2 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18-20 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 18, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 3 έως 15-16 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17-18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Συγκέντρωση νίκης έξω από την πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα στις 19/6

Ιταλός αριστοκράτης ερευνάται για δολοφονίες σε «ανθρώπινο σαφάρι» στο Σαράγεβο

Οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν το Grok AI του Μασκ για να χτυπήσουν πάνω από 2.000 στόχους στον πόλεμο του Ιράν

Το Ισραήλ στην κορυφή της λίστας του ΟΗΕ με τις σοβαρές παραβιάσεις κατά των παιδιών το 2025

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα