ΑΘΗΝΑ
19:57
|
04.05.2024
Στους 137 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση στον μουσικό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας.
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε την 24η Μαρτίου ημέρα πανεθνικού πένθους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στους 137 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση στον μουσικό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας, δήλωσε στο TASS η υπηρεσία Τύπου της Ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής.

«Η αναγνώριση των νεκρών συνεχίζεται. Μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί 137 πτώματα. Τρία από αυτά είναι παιδιά. Η έρευνα στο σημείο συνεχίζεται. Μέχρι στιγμής, έχουν ταυτοποιηθεί εξήντα δύο πτώματα», ανέφερε.

Είπε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας στον τόπο του εγκλήματος, δεν βρέθηκαν πτώματα ή άλλα ίχνη ναρκοθέτησης.

Εκτός από αυτό, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου, «τέσσερα σετ εργαλείων μάχης, περισσότερα από 500 φυσίγγια, 28 γεμιστήρες και δύο όπλα Καλάσνικοφ που ανήκαν στους δράστες ανασύρθηκαν από τον τόπο της τραγωδίας. Κατασχέθηκαν ένα πιστόλι Makarov και ένα καλάσνικοφ. από τους υπόπτους που κρατήθηκαν σε αυτοκίνητο Renault στην περιοχή Bryansk».

Η Ανακριτική Επιτροπή είπε επίσης ότι θα λάβει μέτρα για τη σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων.

Το βράδυ της 22ας Μαρτίου, μια τρομοκρατική επίθεση είχε στόχο τον μουσικό χώρο Crocus City Hall στην πόλη Krasnogorsk κοντά στη Μόσχα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι νεκροί είναι 137, αλλά ενδέχεται να αυξηθούν. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Περιφέρειας της Μόσχας, 180 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Έντεκα ύποπτοι που συμμετείχαν στην τρομοκρατική επίθεση έχουν συλληφθεί, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων δολοφόνων που προσπαθούσαν να απομακρυνθούν κατευθυνόμενοι προς τα ουκρανικά σύνορα. Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σε τηλεοπτική ομιλία ότι, σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, η ουκρανική πλευρά ετοίμαζε «ένα κενό» στα σύνορα για να το περάσουν οι τρομοκράτες. Ορκίστηκε να εντοπίσει και να λογοδοτήσει όλους εκείνους πίσω από την επίθεση στο Crocus City Hall και κήρυξε την 24η Μαρτίου ημέρα πανεθνικού πένθους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα