ΑΘΗΝΑ
16:34
|
28.04.2024
Με καταβολή εγγύησης ύψους 1 εκ. ευρώ αφέθηκε ελεύθερος ο καταδικασμένος σε 4,5 χρόνια φυλάκισης πρώην άσος της Μπαρτσελόνα.
Για «δικαιοσύνη για τους πλούσιους» κάνουν λόγο οι συνήγοροι του θύματος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί μέσα στην ημέρα ο καταδικασμένος για βιασμό πρώην άσος της Μπαρτσελόνα Ντάνι Άλβες, καθώς όπως ανακοινώθηκε πλήρωσε την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου ευρώ που του έχει υποβληθεί από το δικαστήριο και συμφώνησε να παραδώσει τόσο το ισπανικό όσο και το βραζιλιάνικο διαβατήριό του.

Ο 40χρονος άσος, αναμένεται τώρα να ζήσει στην άνεση της πολυτελούς βίλας του στην Ισπανία, καθώς οι δικηγόροι του συνεχίζουν την διαδικασία προσφυγής στο εφετείο για την καταδίκη του σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία του βιασμού μιας 23χρονης το 2022 στη Βαρκελώνη.

Η δικηγόρος του 23χρονου θύματος, Έστερ Γκαρσία, χαρακτήρισε «σκανδαλώδη» την απελευθέρωση του Άλβες, κάνοντας λόγο για «δικαιοσύνη για τους πλούσιους».

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα, καταδίκασε επίσης την απελευθέρωση του 40χρονου ποδοσφαιριστή. «Τα χρήματα που έχει ο Ντάνιελ Άλβες, τα χρήματα που μπορεί κάποιος να του δανείσει, δεν μπορούν να εξαγοράσουν την προσβολή που κάνει ένας άντρας σε μια γυναίκα διαπράττοντας βιασμό», τόνισε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Εξάρχεια: Μητέρα και δύο παιδιά διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα