ΑΘΗΝΑ
12:45
|
28.04.2024
Δύο από τους συλληφθέντες παραδέχθηκαν την ενοχή τους στο δικαστήριο ενώ κάποιοι χρησιμοποίησαν υπηρεσίες διερμηνέα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν από δικαστήριο της Μόσχας, που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, οι τέσσερις συλληφθέντες για την τρομοκρατική επίθεση στον χώρο εκδηλώσεων Crocus City Hall, το βράδυ της Παρασκευής που κόστισε τη ζωή 137 ανθρώπων.

Σύμφωνα με το RIA Novosti, οι Νταλερζόν Μιρζόεφ, Σαϊντακράμι Ρατσαμπαλιζόντα, Σαμσιντίν Φαριντουνί και Μουχαμαντσομπίρ Φαϊζόφ, θα παραμείνουν υπό κράτηση σε πρώτη φάση μέχρι τις 22 Μαΐου και σε κάθε περίπτωση, με παράταση της προφυλάκισης, μέχρι την διεξαγωγή της δίκης τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μιρζόεφ είναι 32 ετών και στο δικαστήριο χρησιμοποίησε υπηρεσίες διερμηνέα, όπως και ο 20χρονος Φαΐζόφ που φέρεται να ήταν αυτός που κινηματογραφούσε την επίθεση, ενώ τουλάχιστον δύο, ο Μιρζόεφ και ο 30χρονος Ρατσαμπαλιζόντα που δήλωσαν πολίτες του Τατζικιστάν, παραδέχτηκαν την ενοχή τους στο δικαστήριο.

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάστασή του, ο Φαϊζόφ, ο οποίος μεταφέρθηκε στην δικαστική αίθουσα με φορείο, η υπεράσπισή του ζήτησε περιοριστικό μέτρο, που δεν συνδέεται με κράτηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Στόλος της Ελευθερίας αναβάλλει το ταξίδι του στη Γάζα

Οργή κατά Μπάιντεν στο ετήσιο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα