ΑΘΗΝΑ
12:52
|
15.07.2024
Ο οδηγός είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας 53χρονης, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στα Άνω Λιόσια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Α.Τ., αφέθηκε ο οδηγός λεωφορείου που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας γυναίκας 53 ετών, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στα Άνω Λιόσια.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας έγινε σε τερματικό σταθμό λεωφορείων.

Κατά δήλωση της 53χρονης, ο οδηγός ηλικίας 52 χρόνων, την πλησίασε επιχειρώντας άσεμνες πράξεις, της έκανε ανήθικες προτάσεις και επιχείρησε να της βγάλει τα ρούχα.

Η ίδια αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και τότε εκείνος σταμάτησε. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο οδηγός στην συνέχεια ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο και την άφησε σε μια στάση.

Αμέσως μετά, η 53χρονη ενημέρωσε την αστυνομία με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του οδηγού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού.

Κατά την απολογία του, ο οδηγός του λεωφορείου αρνήθηκε ότι αποπειράθηκε να βιάσει την καταγγέλουσα.

ΟΣΥ: Πειθαρχική διαδικασία κατά του οδηγού

Η ΟΣΥ ανακοίνωσε πως έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού, διευκρινίζοντας πως  η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοδοσία Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση.

«Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις», γράφει στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάτρα: Αποκατάσταση της γραμμής στον Προαστιακό

Κυλιόμενες στάσεις εργασίας στις ΔOY όλης της χώρας

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ: Καύσωνας μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου

Σομαλία: Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου την ώρα του τελικού του Euro 2024

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα