ΑΘΗΝΑ
15:04
|
28.04.2024
Ο 19χρονος συνελήφθη και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
Σχολείο της Κυψέλης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (26/3) σε σχολείο της Κυψέλης, όταν ένας 19χρονος εισέβαλε στον χώρο του σχολείου και τραυμάτισε έναν μαθητή με καταγωγή από τη Νιγηρία αλλά και τον διευθυντή που προσπάθησε να επέμβει.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο αλλοδαπός που είναι εξωσχολικός, στις 8:30, μπήκε ξαφνικά στο χώρο του σχολείου και μόλις είδε τον Νιγηριανό μαθητή του επιτέθηκε και τον χτύπησε με σφυρί. Αμέσως μετά, ο Γεωργιανός μαχαίρωσε στην κοιλιά τον διευθυντή του σχολείου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος τους είπε ότι επιτέθηκε στον μαθητή, επειδή είχε τσακωθεί με τον αδελφό του.

Ο μαθητής και ο διευθυντής του σχολείου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ ο δράστης κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση του μαθητή είναι πιο σοβαρή από αυτή του διευθυντή χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί λεπτομέρειες. Η κατάσταση του διευθυντή δεν εμπνέει ανησυχία καθώς το τραύμα από μαχαίρι στο πόδι είναι επιφανειακό.

«Μπήκα στη μέση και έφαγα ξύλο»

Μητέρα μαθητή του συγκεκριμένου σχολείου ανέφερε στον ALPHA πως «την ημέρα που τους έκαναν για το bullying έγινε εδώ μεγάλη φασαρία. Έπαθα σοκ, μπήκα στη μέση και έφαγα ξύλο. Πήγα στον διευθυντή και μου λέει “μόλις τώρα λέγαμε για αυτά που συμβαίνουν στα σχολεία“».

«Έχουμε τα παιδιά μας εδώ και φοβόμαστε το μεσημέρι αν θα τα πάρουμε αγκαλιά. Είναι η δεύτερη φορά. Οι καθηγητές δεν μπορούν να κάνουν κάτι, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Πρέπει να κάνει κάτι το υπουργείο Παιδείας. Δεν γίνεται…» δήλωσε ακόμα μία μητέρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Εξάρχεια: Μητέρα και δύο παιδιά διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Πέντε κατακτήσεις των γυναικών στην ΕΣΣΔ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα