ΑΘΗΝΑ
07:14
|
27.04.2024
Από τη Δευτέρα έγιναν έγιναν αρκετές συλλήψεις ατόμων και κατασχέθηκε πλήθος ηλεκτρονικών αρχείων σε επαύλεις του τραγουδιστή σε Λος Άντζελες, Μαϊάμι και Φλόριντα.
Ο δισεκατομμυριούχος ράπερ Ντίντι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζονται οι έρευνες των αμερικανικών διωκτικών αρχών σε επαύλεις του 55χρονου Αφροαμερικανού ράπερ Diddy (Παφ Ντάντι) για διακίνηση και εκπόρνευση νεαρών ανδρών και γυναικών.

Στο πλαίσιο των ερευνών που ξεκίνησαν τη Δευτέρα αστυνομικοί σε συνεργασία με το ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έγιναν αρκετές συλλήψεις ατόμων και κατασχέθηκε πλήθος ηλεκτρονικών αρχείων σε επαύλεις του τραγουδιστή σε Λος Άντζελες, Μαϊάμι και Φλόριντα.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι δύο γιοι από τα επτά παιδιά του μουσικού και παραγωγού Ντίντι, ο Τζάστιν (30 ετών) και ο Κινγκ (25 ετών).

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Ντίντι ήρθε σε συμφωνία με την πρώην φίλη του, τραγουδίστρια Casandra «Cassie» Ventura, μετά από την αγωγή που είχε υποβάλει σε βάρος του, βάσει της οποίας είπε πως βιάστηκε και υποβλήθηκε σε επανειλημμένες σωματικές και άλλες κακοποιήσεις για χρόνια από τον Combs.

Η Cassie Ventura και ο Diddy

Μερικές εβδομάδες αργότερα, άλλες δύο άλλες αστικές αγωγές κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη κατά του Combs με ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση, συμπεριλαμβανομένης μιας που κατατέθηκε τον Δεκέμβριο σε ομοσπονδιακό δικαστήριο που περιελάμβανε, επίσης, ισχυρισμούς για trafficking.

Ο Combs κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση σε άλλη πολιτική αγωγή που υποβλήθηκε από έναν πρώην άνδρα υπάλληλο τον περασμένο μήνα, ισχυρισμούς τους οποίους ο Combs, μέσω του δικηγόρου του, αρνήθηκε.

Ποιος είναι ο Ντίντι

Ο Sean Love Combs, γνωστός και με τα καλλιτεχνικά του ονόματα Puff Daddy, P. Diddy ή Diddy, είναι Αμερικανός ράπερ, παραγωγός δίσκων και δισκογραφικό στέλεχος.

Ο 54χρονος ίδρυσε τη μουσική εταιρεία Bad Boy το 1993 και έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy στην καριέρα του και είχε 14 υποψηφιότητες.

Σήμερα είναι δισεκατομμυριούχος και αντιμετωπίζει αγωγές από τρεις γυναίκες και έχει χάσει πλήθος εμπορικών συμφωνιών, λόγω των εναντίον του κατηγοριών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα