ΑΘΗΝΑ
07:56
|
27.04.2024
«Να ενωθούμε, να αγωνιστούμε και να νικήσουμε ενάντια στον ιμπεριαλισμό, το σιωνισμό και το συνεργαζόμενο ελληνικό κράτος».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο διοργανώνει την εκδήλωση ««75 χρόνια ΝΑΤΟ: Η Παλαιστίνη και η Υεμένη στην πρώτη γραμμή της αντιιμπεριαλιστικής αντίστασης», την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 18.00, στη Νομική.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Ahmed Al-Shami, εκπρόσωπος του κινήματος Ανσαραλλάχ (Χούθι) της Υεμένης , καθώς και ο Khaled Barakat, Παλαιστίνιος και μέλος του «Masar Badil».

Η ανακοίνωση του Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου:

«Το Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο διοργανώνει στην Αθήνα, την Πέμπτη, 28 Μαρτίου, εκδήλωση ενάντια στα 75 χρόνια ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο διεθνούς καμπάνιας, με θέμα “Η Παλαιστίνη και η Υεμένη στην πρώτη γραμμή της αντιιμπεριαλιστικής αντίστασης”.  Ως αντιιμπεριαλιστές, διεθνιστές, αγωνιστές/τριες έχουμε χρέος να στηρίξουμε με όλους τους τρόπους την ηρωική αντίσταση των λαών σε Παλαιστίνη και Υεμένη και να αγωνιστούμε σε ενιαίο μέτωπο ενάντια στον κοινό μας εχθρό, τον ιμπεριαλισμό ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, το σιωνιστικό κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και το συνεργαζόμενο ελληνικό κράτος. Το ελληνικό κράτος στο πλαίσιο της πολιτικής ΝΑΤΟ-ΕΕ, συμβάλει στη γενοκτονία των Παλαιστινίων και επιτίθεται ξεκάθαρα και στο λαό και της Υεμένης. Στέλνει φρεγάτες (ΥΔΡΑ) στην Ερυθρά Θάλασσα, μετατρέπει το στρατηγείο της Λάρισας σε κέντρο επιχειρήσεων της ΕΕ κατά του λαού της Υεμένης και της Αντίστασής του. Η Αντίσταση της Παλαιστίνης και της Υεμένης αποτελούν φωτεινό σηματοδότη για όλα τα αντιιμπεριαλιστικά κινήματα και τους καταπιεσμένους λαούς του κόσμου, γιατί αποδεικνύουν καθημερινά ότι ο ιμπεριαλισμός και ο σιωνισμός είναι “χάρτινοι τίγρεις”, μπορούν να χτυπηθούν και να ηττηθούν από λαούς με αυτοθυσία που δεν έχουν πραγματικά να χάσουν τίποτα πέραν από τις αλυσίδες τους.

Ενάντια στις στρατηγικές συμφωνίες και αποφάσεις του ΝΑΤΟ, ενάντια στην παραπληροφόρηση και την προσπάθεια χαρακτηρισμού της αντίστασης ως τρομοκρατία, να αγωνιστούμε ενάντια στον ιμπεριαλισμό που τρομοκρατεί, λεηλατεί, βομβαρδίζει χώρες και επιτίθεται στους λαούς. Ο ιμπεριαλισμός χρησιμοποιεί τις βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να επιτεθεί σε όλους τους καταπιεσμένους λαούς του κόσμου. Χρησιμοποιούν τις βάσεις για να επιτεθούν στη Μέση Ανατολή στην Παλαιστίνη, στην Υεμένη, στο Λίβανο, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Συρία. Χρησιμοποιούν για να στείλουν όπλα στην Ουκρανία για να υποστηρίξουν το ναζιστικό καθεστώς του Ζελένσκι. Τις χρησιμοποιούν για να υποστηρίξουν το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ και να συμμετάσχουν μαζί με τον σιωνισμό στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.Τα χρησιμοποιούν ενάντια στους λαούς της Αφρικής και της Ασίας που εξεγείρονται ενάντια στον ιμπεριαλισμό στις χώρες τους.

Το ΝΑΤΟ, ως στρατιωτικός μηχανισμός, είναι ο χωροφύλακας του ιμπεριαλιστικού κόσμου. Ωστόσο, δεν είναι απλώς μια στρατιωτική δομή. Το ΝΑΤΟ δεν εισβάλλει μόνο σε χώρες. Ταυτόχρονα , χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση προσπαθεί να «καταλάβει τα μυαλά» των λαών του κόσμου.

Το ΝΑΤΟ είναι ο μεγαλύτερος τρομοκρατικός οργανισμός στον κόσμο. Είναι η μεγαλύτερη απειλή για όλους τους λαούς του κόσμου. Να ενωθούμε και να αγωνιστούμε ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τα συνεργαζόμενα κράτη. Να συμμετάσχουμε στο διεθνές κάλεσμα για κινητοποιήσεις σε όλα τα μέρη του κόσμου, στη μια βδομάδα δράσεων 30 Μάρτη-6 Απρίλη  και  στις 4 Απρίλη 2024, στην Αθήνα στην αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση για τα 75 χρόνια ΝΑΤΟ, από την Πρεσβεία των ΗΠΑ έως την Ισραηλινή Πρεσβεία, 18.30 Πάρκο Ελευθερίας.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΥΕΜΕΝΗ!
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα