ΑΘΗΝΑ
05:41
|
04.06.2026
Κατά τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση σκοτώθηκε ο ηλικιωμένος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το λεωφορείο.
Από το χώρο του δυστυχήματος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λεωφορείο των ΚΤΕΛ, γεμάτο επιβάτες, συγκρούστηκε σήμερα, λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι με ΙΧ αυτοκίνητο έξω από την Ερέτρια με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ηλικιωμένος οδηγός του οχήματος.

Κατά τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές το λεωφορείο που είχε αναχωρήσει στις 13.00 από την Κύμη Ευβοίας με προορισμό την Αθήνα. Επιπλέον, το Ι.Χ. που συγκρούστηκε μαζί του μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Φωτογραφία από το evima.gr

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, Νίκος Σμπιλίρης, οι επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους και επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα για να συνεχίσουν προς Αθήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Παραλίγο τραγωδία στη Ναύπακτο από ηλικιωμένο οδηγό ΙΧ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις Νταντάδες της Γειτονιάς

Απολογίες για τη διαρροή δεδομένων αποδήμων: Κανείς δεν ήξερε, δεν είδε, δεν κατάλαβε…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα