ΑΘΗΝΑ
11:21
|
28.04.2024
«Στο Μαξίμου κ. Μητσοτάκη είστε ένας απλός ενοικιαστής. Ο λαός θα σας βγάλει γρηγορότερα από όσο νομίζατε και σχεδιάζατε».
Νίκος Ανδρουλάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντείνονται οι αντιπαραθέσεις στου βουλή κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, παίρνοντας απόψε το λόγο ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την τραγωδία στα Τέμπη και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Στο Μαξίμου κ. Μητσοτάκη είστε ένας απλός ενοικιαστής. Ο λαός θα σας βγάλει γρηγορότερα από όσο νομίζατε και σχεδιάζατε» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις για «μοντάζ» στις συνομιλίες υπαλλήλων του ΟΣΕ το μοιραίο βράδυ του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, ο Ανδρουλάκης αναρωτήθηκε: «Ποιος πήρε τις συνομιλίες, ποιος της χάλκευσε και ποιος τις έδωσε σε συγκεκριμένο μέσο μαζικής ενημέρωσης…Δεν μπορείτε να πείσετε την ελληνική κοινωνία ότι δεν τρέχει τίποτα, όπως κάνατε στις υποκλοπές. Θέλουμε λοιπόν να μάθουμε ποιο είναι αυτό το επικίνδυνο και αδίστακτο χέρι! Ποιος έδωσε την εντολή στις 4 η ώρα το πρωί να πάρει υπάλληλος του ΟΣΕ τις συνομιλίες και να της δώσει…».

Δεν άφησε στο απυρόβλητο ούτε τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή κατηγορώντας τον πως με περισσό θράσος υποδύεται «το θύμα». «Το αδίκημα της απιστίας σημαίνει διαφθορά» πρόσθεσε τονίζοντας πως δεν είναι μόνο η συγκάλυψη της αλήθειας για τα Τέμπη που προκαλεί ντροπή για την κατάσταση του κράτους δικαίου στη χώρα, αλλά και ότι το υπουργείο Εσωτερικών «είχε μετατραπεί σε εκλογικό κέντρο της Ν.Δ.».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Δικαιωματισμὸς: ἡ μεταφυσικὴ οὐτοπία τοῦ ἀπόλυτου αὐτοπροσδιορισμοῦ

Ρέντη: Απολογούνται οι τελευταίοι 32 κατηγορούμενοι

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα