ΑΘΗΝΑ
17:46
|
27.04.2024
Ο υπουργός Επικρατείας έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για «ακτιβισμό και εισπήδηση της ελληνικής Δικαιοσύνης».
Άκης Σκέρτσος για Τέμπη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με προκλητικό τρόπο υποβάθμισε την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη και τις ενέργειες που έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος από το βήμα της Βουλής.

Σύμφωνα τον κ. Σκέρτσο, το μπάζωμα του χώρου όπου χάθηκαν δεκάδες ζωές και αλλοίωσε δραστικά την περιοχή που θα έπρεπε να ελεγχθεί από τους ερευνητές, είναι «θεωρία συνωμοσίας» και περιλαμβάνεται στα ούτε λίγο ούτε πολύ «δέκα ψεύδη» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η απώλεια δεκάδων ζωών, κατά τον ίδιο, δεν είναι κάτι παραπάνω από κυβερνητική «αστοχία», η οποία εξισώνεται με τις υποκλοπές της ΕΥΠ και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων απόδημων Ελλήνων. 

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για «ακτιβισμό και εισπήδηση της ελληνικής Δικαιοσύνης» επειδή προσπαθεί ενεργά να χυθεί φως στο έγκλημα των Τεμπών, ενώ την ίδια στιγμή ισχυριζόταν πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη προασπίζεται το κράτος Δικαίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βελόπουλος: Προσβλητικές οι δηλώσεις Μητσοτάκη για καλές θέσεις εργασίας και υψηλές αμοιβές

Σακελλαρίδης: «Το σημαντικό για τη Νέα Αριστερά, είναι να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό»

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Θάνατος Ναβάλνι: Δεν βρίσκουν στοιχεία για ευθύνες Πούτιν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα