ΑΘΗΝΑ
11:42
|
03.05.2024
Τρία άτομα έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης σε κτίριο 16 ορόφων στην Κωνσταντινούπολη, η οποία έχει στοιχίσει την ζωή σε τουλάχιστον 27 άτομα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τοπικές τουρκικές Αρχές αναφέρεται ότι η φωτιά πιθανώς προκλήθηκε από εργασίες ανακαίνισης.

Για την εκδήλωση της πυρκαγιάς συνελήφθησαν συνολικά έξι άτομα ως ύποπτοι, μεταξύ των οποίων οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης και ο υπεύθυνος διευθυντής.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έκρηξη κοντά στο σημείο κατά τη διάρκεια ανακαίνισης ενός νυχτερινού κέντρου στο ισόγειο του κτιρίου. Τη στιγμή της έκρηξης το κτήριο ήταν κλειστό λόγω του Ραμαζανιού.

Τα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο κτίριο εγκλωβίστηκαν. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, πυροσβέστες και ιατρικές ομάδες.

Σε δήλωσή του για περιστατικό, ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης δήλωσε: «Δεν είναι ξεκάθαρα τα αίτια της πυρκαγιάς. Όσοι έχασαν τη ζωή τους εργάζονταν για την ανακαίνιση του κτιρίου».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυροσβεστική: Αύξηση σχεδόν 22% στις πυρκαγιές σε σχέση με το 2023

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη

ΗΠΑ: 2.200 συλλήψεις φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών σε πανεπιστήμια

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα