ΑΘΗΝΑ
09:06
|
03.05.2024
Ζήτησε περιπολικό για να την μεταφέρει στο σπίτι της, αλλά της είπαν να καλέσει μόνη της το 100...
Της επιτέθηκε σχεδόν δίπλα στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγα μέτρα από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων όπου είχε μεταβεί, μαζί με έναν φίλο της, για να καταγγείλει τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, δολοφονήθηκε χθες το βράδυ μια 28χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα είχα χωρίσει με τον δράστη, εναντίον του οποίου είχε καταθέσει μήνυση για βιαιοπραγία και βιασμό και είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα, από το 2020, χθες όμως τον εντόπισε να έχει στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της και ανήσυχη πήγε μαζί με έναν φίλο της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλει το περιστατικό.

Μετά την καταγγελία, αναφέρουν πληροφορίες, η 28χρονη ζήτησε περιπολικό για να τη μεταφέρει σπίτι της καθώς φοβόταν, όμως οι αστυνομικοί της είπαν ότι δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο και ότι έπρεπε η ίδια να καλέσει την Άμεση Δράση.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, την ώρα που αποχωρούσε από το αστυνομικό τμήμα, προσπαθώντας να επικοινωνήσει με την Άμεση Δράση, και λίγα μόλις μέτρα μακριά από το φυλάκιο, ο δράστης που την περίμενε της επιτέθηκε καταφέροντάς της θανάσιμα τραύματα με μαχαίρι.

Ο δράστης φέρεται να αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε σοβαρή κατάσταση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα