ΑΘΗΝΑ
17:33
|
02.05.2024
Μάρτυρες του περιστατικού καταγγέλλουν ότι η αστυνομία δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Σαρόκο στην Κέρκυρα, όπου ένας από τους έφηβους μαχαίρωσε τους άλλους δύο αλλά και έναν περαστικό που προσπάθησε να τον σταματήσει.

Άγνωστη παραμένει προς το παρόν η αιτία της συμπλοκής, με τον δράστη να είναι μαθητής Λυκείου, ο οποίος αρχικά τσακώθηκε με έναν μαθητή Γυμνασίου και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Ο δεύτερος μαθητής τραυματίστηκε στο πόδι από τον νεαρό δράστη, την ώρα που προσπαθούσε να τον συγκρατήσει. Ένας περαστικός βοήθησε τον μαθητή να σταματήσει την αιμορραγία, μέχρι να τον παραλάβει ασθενοφόρο.

Στη συνέχεια ο νεαρός δράστης τραυμάτισε στο χέρι έναν 50χρονο περαστικό που προσπάθησε να τον σταματήσει, απειλώντας ότι θα τραυματίσει οποίον τον πλησιάσει.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ ο δράστης φέρεται αρχικά να εξαφανίστηκε καθώς άργησαν να εμφανιστούν αστυνομικοί επειδή το κέντρο της Άμεσης Δράσης δεν απαντούσε στις κλήσεις, σύμφωνα με δηλώσεις μαρτύρων του περιστατικού.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έξοδος Πάσχα: Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

«Τουλάχιστον 51» οι νεκροί της σφαγής στο Σπίτι των Συνδικάτων της Οδησσού

Νίσυρος: Προφυλακιστέος ο αρχαιοφύλακας που παρενοχλούσε ανήλικα

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα