ΑΘΗΝΑ
01:42
|
07.05.2024
Πρώτος στην εκστρατεία για ένα πιο πράσινο Πεκίνο μπήκε σήμερα ο Κινέζος Πρόεδρος Σι που συμμετείχε σε εκστρατεία δεντροφύτευσης με μικρούς μαθητές.
Ο Πρόεδρος Σι σε εκδήλωση δεντροφύτευσης στο Πεκίνο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ έπιασε σήμερα το φτυάρι και άρχισε δουλειά δίνοντας το παράδειγμα στο πλαίσιο εκστρατείας δεντροφύτευσης στο Πεκίνο.

Ο ίδιος έκανε έκκληση για εθνική προσπάθεια δεντροφύτευσης ώστε να γίνει η χώρα πιο όμορφη.

Ο Πρόερδος Σι που είναι παράλληλα και Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας και πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής συμμετείχε σε εκδήλωση δεντροφύτευσης στο πάρκο Τονγκζού του Πεκίνου, έχοντας στο πλευρό τους και άλλους ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους και στελέχη του ΚΚΚ.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Κίνας δεν περιόρισε τις παρατηρήσεις του μόνο  στα δέντρα και στις προσπάθειες να γίνει η χώρα πιο πράσινη. Ενδιαφέρθηκε για τις σχολικές επιδόσεις των παιδιών που βρίσκονταν στο πάρκο αλλά και τις απόψεις τους για τη ζωή και τα σχέδιά τους για το μέλλον. Σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια τόνισε πως οι νεότερες γενιές από νωρίς πρέπει να καλλιεργήσουν τις εθελοντικές πρωτοβουλίες για τη δεντροφύτευση, την προστασία των δασών και των πάρκων και να αγαπήσουν περισσότερο συνειδητά τη φύση.

Ο Πρόεδρος ΣΙ ζήτησε επίσης από τους μαθητές και τις μαθήτριες να είναι μελετηροί και μελετηρές δίχως να παραβλέπουν  την άσκηση για ένα υγιές και δυνατό σώμα ώστε να αποτελέσουν αργότερα τη ραχοκοκαλιά της μελλοντικής κοινωνίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κάιρο: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση πυρός

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την Ισραηλινή εντολή εκκένωσης της Ράφα

Νεμπένζια: Το δυτικό ενδιαφέρον για την ειρηνική χρήση του διαστήματος είναι υποκριτικό

Τι πραγματικά συμβαίνει στη «Γη των όρθιων ανθρώπων»;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα