ΑΘΗΝΑ
22:13
|
02.05.2024
Αντιπροσωπεία της Χαμάς με επικεφαλής τον Χαλίλ Αλ-Χαγιά, θα μεταβεί στο Κάιρο στις 7 Απριλίου για συνομιλίες κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα.
Ο ανώτερος ηγέτης της Χαμάς Χαλίλ αλ-Χαγιά κοιτάζει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με άλλους ηγέτες της Χαμάς στη Δαμασκό, 18 Οκτωβρίου 2008
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιπροσωπεία της Χαμάς με επικεφαλής τον αναπληρωτή αρχηγό της οργάνωσης στη Γάζα, Χαλίλ Αλ-Χαγιά, θα μεταβεί στο Κάιρο στις 7 Απριλίου για συνομιλίες κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα, ως απάντηση σε πρόσκληση που απηύθυναν Αιγύπτιοι μεσολαβητές, ανέφερε η οργάνωση σε δήλωση το Σάββατο.

Η Χαμάς επανέλαβε τα αιτήματά της που διατυπώθηκαν σε πρόταση της 14ης Μαρτίου πριν από το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που ζητούσε κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας που ψηφίστηκε στις 25 Μαρτίου.

Τα αιτήματα περιλαμβάνουν μόνιμη κατάπαυση του πυρός, αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα, επιστροφή των εκτοπισμένων και «σοβαρή» συμφωνία ανταλλαγής Παλαιστινίων αιχμαλώτων για Ισραηλινούς ομήρους που κρατούνται στη Γάζα, ανέφερε η δήλωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Bloomberg: Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ

Το δράμα στη Γάζα στο επίκεντρο της συνάντησης Μελόνι – Αμπντάλα Β’

UNRWA: Άλλοι μπορούν να καλύψουν την απώλεια χρηματοδότησης από τις ΗΠΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα