ΑΘΗΝΑ
02:06
|
04.05.2024
Ο πατέρας έκανε την καταγγελία στην αστυνομία. Κλήθηκαν σε κατάθεση τρεις 15χρονοι ενώ ο μαθητής θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.
Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη διερεύνηση καταγγελίας για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου μαθητή κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής έχει αναλάβει η αστυνομία στον νομό Μαγνησίας. Ειδικότερα ένας πατέρας κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου ότι ο 15χρονος γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και αφού οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς καθηγητές.

Ο πατέρας ανέφερε στην αστυνομία πως o 15χρονος γιος του κοιμόταν και ξύπνησε από μία έντονη ενόχληση που αισθάνθηκε στον πρωκτό, αντικρίζοντας δίπλα του έναν συμμαθητή ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης. 

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων φερόμενων ως δραστών ενώ οι τρεις 15χρονοι θα κληθούν να καταθέσουν. Σύμφωνα με παραγγελία εισαγγελέα δεν συνελήφθησαν οι γονείς τους, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου.

Παράλληλα, ελήφθη κατάθεση του ανηλίκου και θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Η προανάκριση ενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα