ΑΘΗΝΑ
05:38
|
03.05.2024
Όπως τόνισε στέλεχος της Χαμάς στο πρακτορείο Reuters, οι διαπραγματεύσεις παραμένουν αδιέξοδες και η συμφωνία ανύπαρκτη.
Παλαιστίνιοι στην βομβαρδισμένη Γάζα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στέλεχος της Χαμάς στο Κάιρο μιλώντας απόψε στο πρακτορείο Reuters υποστήριξε πως δεν υπήρξε «καμία πρόοδος» στις έμμεσες διαπραγματεύσεις με την ισραηλινή αντιπροσωπεία επειδή «δεν υπάρχει αλλαγή» στη στάση του Ισραήλ.

Όπως εξήγησε ο αξιωματούχος της Χαμάς στο πρακτορείο, οι διαπραγματεύσεις παραμένουν αδιέξοδες και η συμφωνία ανύπαρκτη.

Η ημερομηνία για τη Ράφα

Λίγες ώρες πριν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου είχε δημοσιοποιήσει βιντεοσκοπημένο μήνυμα πως έχει ενημερωθεί λεπτομερώς για τις διαπραγματεύσεις στο Κάιρο και πως έχει αποφασιστεί η ημερομηνία επίθεσης στη Ράφα της Νότιας Λωρίδας της Γάζας.

«Δουλεύομε συνεχώς για να επιτύχουμε τους στόχους μας, πρώτα και κύρια, για την απελευθέρωση όλων των ομήρων μας και την επίτευξη πλήρους νίκης κατά της Χαμάς. Η νίκη απαιτεί είσοδο στη Ράφα και εξάλειψη των εκεί τρομοκρατικών μεραρχιών. Θα συμβεί. Υπάρχει ημερομηνία» ανέφερε επί λέξει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Κάρλα Μπρούνι: Κατέθεσε επί ώρες ως ύποπτη σε έρευνα που συνδέεται με τον Σαρκοζί 

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα