ΑΘΗΝΑ
06:52
|
06.05.2024
«Θα ήμουν πολύ περήφανη μητέρα σας», δήλωσε προς τους μαθητές η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο πλευρό των μαθητών του 15ου Λυκείου Αθηνών στέκεται η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με την οργή της διεύθυνσης του σχολείου, επειδή θέλησαν να εκφράσουν «με ένα τραγούδι και ένα μήνυμα» τη βαθιά τους θλίψη και απογοήτευση για τους αθώους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Μάλιστα, η διευθύντρια φέρεται να έσκισε το σημείωμα που είχαν γράψει τα παιδιά, αφιερώνοντας το τραγούδι της χορωδίας στους νεκρούς των Τεμπών, ενώ απέβαλε μαθητές για αυτή τους την κίνηση.

Με ένα τραγούδι και ένα μήνυμα μαθητές Λυκείου Αθηνών , ήθελαν να εκφράσουν την λύπη και την απογοήτευση τους για…

Posted by Maria Karystianou on Sunday, April 7, 2024

«Έτσι δυστυχώς λειτουργεί μια διεφθαρμένη κοινωνία. Όταν λείπουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι απειλές. Όταν φοβάται κανείς την αλήθεια, και μόνο τότε, σκίζει τα γραπτά που την φανερώνουν. Τρέμει την αποκάλυψη της μικροψυχίας του ο απάνθρωπος και τιμωρεί τους θαρραλέους», γράφει σε σχετική αναάρτησή της η Μαρία Καριστιανού και καταλήγει:

«Μόνο περήφανοι μπορούμε να είμαστε για εσάς παιδιά! Μην σιωπήσετε ποτέ! Η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμα σας. Η άποψη σας, δύναμη. Η αλήθεια πάντα στο φως. Μην επιτρέπετε να πνίγουν την αλήθεια σας. Θα ήμουν πολύ περήφανη μητέρα σας. Υποκλίνομαι στην δύναμη της ψυχής σας»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα