ΑΘΗΝΑ
05:40
|
02.05.2024
Οι καλύτερες φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν σε έντυπα προβολής της αειφόρου και τουριστικής Πιερίας.
Ανθισμένη κερασιά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) καλεί ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους να απαθανατίσουν τις ανθισμένες κερασιές και να μεταφέρουν τη μαγεία τους συμμετέχοντας σε φωτογραφική έκθεση στέλνοντας τις φωτογραφίες τους ως την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Απριλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Η δράση συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο και άλλων εκδηλώσεων που διοργανώνει η αρμόδια Περιφερειακή Ενότητα για τις «Ανθισμένες Διαδρομές-Λεκάδιος Χερν» του ΕΟΤ.

Όπως αναφέρει ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, οι καλύτερες και πιο εκφραστικές φωτογραφίες των ανθισμένων κερασιών θα επιλεγούν ώστε να συμπεριληφθούν σε έντυπα προβολής της αειφόρου και τουριστικής Πιερίας που θα ετοιμάζεται. Από το σύνολο των φωτογραφιών που θα συγκεντρωθούν, η επιτροπή θα επιλέξει τις πέντε καλύτερες και θα τις παρουσιάσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/4, στη Ράχη.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ακόμη ότι όλες οι φωτογραφίες που θα έχουν θετική έγκριση από την επιτροπή αξιολόγησης, θα εκτεθούν στην ανάλογη εκδήλωση της επόμενης χρονιάς.

Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου

Πολυποίκιλο πρόγραμμα υπό το φως της γοητείας των ανθέων που απλόχερα αναδεικνύουν οι κερασιές, ως το πρώτο ανθισμένο δέντρο προπομπός της άνοιξης, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του διημέρου 13 και 14 Απριλίου 2024 σε δύο κερασοφόρες περιοχές της Πιερίας, τον Κολινδρό και τη Ράχη, όπου θα υλοποιηθεί η δράση «Ανθισμένες Κερασιές της Πιερίας» με διοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον ΠΟΤΑΠ.

Στη συνδιοργάνωση συμμετέχουν ο Δήμος Κατερίνης, ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κολινδρού «Νικόλαος Λούσης» και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ράχης «Ο Άγιος Λουκάς».

Το δρώμενο τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και εντάσσεται στο πρόγραμμά του με τίτλο «Ανθισμένες Διαδρομές – Λευκάδιος Χερν» με πρωτοβουλία της Πρόεδρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Άντζελας Γκερέκου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διαμαρτυρία vegans στο Σύνταγμα: «Η σφαγή δεν είναι αγάπη»

Πέθανε ο ηθοποιός Μπράιαν ΜακΚάρντι

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

SAVE ART: Κραυγή απόγνωσης από μαθητές & μαθήτριες του Μουσικού και Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα