ΑΘΗΝΑ
21:30
|
30.04.2024
Η UEFA ανακοίνωσε ότι οι αγώνες στη Μαδρίτη, το Παρίσι και το Λονδίνο θα διεξαχθούν κανονικά, λαμβάνοντας υπόψιν τις απειλές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αυξημένη θα είναι η ασφάλεια στους αγώνες του Champions League αυτή την εβδομάδα, ύστερα από φερόμενες απειλές του ISIS κατά των χώρων που θα φιλοξενήσουν το πρωτάθλημα.

Ύστερα από σειρά αναρτήσεων -φιλικής προς τον ISIS – σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες καλούσαν σε επιθέσεις στα γήπεδα που φιλοξενούν τους προημιτελικούς αγώνες την Τρίτη και την Τετάρτη, η UEFA ανακοίνωσε ότι οι αγώνες στη Μαδρίτη, το Παρίσι και το Λονδίνο θα διεξαχθούν κανονικά, λαμβάνοντας υπόψιν τις απειλές.

Τόσο η Γαλλία, όσο και η Ισπανία επιβεβαίωσαν πως θα λάβουν ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, για την διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλ Νταρμανίν, δήλωσε ότι θα ληφθούν «σημαντικά ενισχυμένα» μέτρα ασφαλείας όταν η PSG θα παίξει με την Μπαρτσελόνα στο Παρίσι, την Τετάρτη.

Από μεριάς της UEFA, εκπρόσωπος του διοικητικού οργάνου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δήλωσε: «Η UEFA έχει επίγνωση των φερόμενων τρομοκρατικών απειλών που γίνονται για τους αγώνες της UEFA Champions League αυτής της εβδομάδας και βρίσκεται σε στενή επαφή με τις αρχές των χωρών». «Όλοι οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν με τις κατάλληλες ρυθμίσεις ασφαλείας», συμπλήρωσε.

Το κανάλι υπέρ του Ισλαμικού Κράτους έκανε έκκληση για βίαιες επιθέσεις και παρουσίαζε εικόνες από το στάδιο Emirates στο Λονδίνο, το στάδιο Bernabeu και το στάδιο Metropolitano στη Μαδρίτη, καθώς και το στάδιο Parc des Princes στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενδοπαλαιστινιακές συνομιλίες συμφιλίωσης στο Πεκίνο

Ο Τραμπ μαλώνει τον Νετανιάχου ξανά για τις επιθέσεις της Χαμάς και τον πόλεμο στη Γάζα

Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης να αποβάλλει από την κυβέρνηση τον Βαρτζόπουλο

Ο Πέδρο Σάντσεθ πάλι ξαναγεννιέται από τις στάχτες του;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα