ΑΘΗΝΑ
20:55
|
30.06.2026
Νέο κάλεσμα συλλογικοτήτων για διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Δικαστήρια Θεσσαλονίκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου η διακοπείσα χθες ακροαματική διαδικασία στη δίκη των 51 αντιφασιστ(ρι)ών στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Συλλογικότητες καλούν σήμερα σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Δικαστήρια.

Κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν τέσσερεις από τους μάρτυρες κατηγορίας. Οι πρώτες εντυπώσεις δείχνουν αποδόμηση των κατηγοριών περί φθοράς ιδιαίτερης σημασίας μνημείου.

Ειδικότερα χθες η δίκη ξεκίνησε στις 9:00 με την ανάπτυξη ισχυρισμών από τους συνηγόρους υπεράσπισης και κατόπιν συνεχίστηκε με την έναρξη εξέτασης μαρτύρων κατηγορίας. Μέχρι τις 12:45 είχαν εξεταστεί 4 (δύο αστυνομικοί, ένας αρχαιολόγος και ένας τέως αντιδήμαρχος). Στη συνέχεια ανακοινώθηκε διακοπή μέχρι τις 13:30, παρ’ όλα αυτά στις 13:40 η έδρα ζήτησε την αποχώρηση από την αίθουσα προκειμένου να εξετάσει αποφάσεις για άλλες δίκες. Στις 15:00 ανακοινώθηκε η διακοπή της δίκης και η συνέχισή της σήμερα 11/4 στις 9:00.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στο Δερβένι- Βρήκαν νεκρό- Αγνοείται 12χρονος (upd)

Δεν υπάρχουν αγνοούμενοι από την κατάρρευση στα Πετράλωνα- Ο Δήμος Αθηναίων λέει θα μεριμνήσει…

Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο και τη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα