ΑΘΗΝΑ
18:04
|
02.05.2024
Είναι θλιβερό, σε μία συμπαγή δημοκρατία, να μην υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο για τη δολοφονία ενός δημοσιογράφου, τονίζει η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.
Τρία χρόνια μετά παραμένουν άγνωστοι οι ηθικοί αυτουργοί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ως «εργατικό δυστύχημα» έχει καταχωρηθεί στον ΕΦΚΑ, ο θάνατος του Γιώργου Καραϊβάζ, αποκάλυψε η χήρα του δολοφονημένου πριν τρία χρόνια, τον Απρίλιο του 2021, δημοσιογράφου και ενώ οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος παραμένουν άγνωστοι.

Όπως ανέφερε η ίδια η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο θάνατος του συζύγου της χαρακτηρίζεται, αυτοδικαίως, ως εργατικό ατύχημα, καθώς η εκτέλεσή του έγινε μισή ώρα μετά το πέρας της εργασίας του, και όχι ως έγκλημα που αφορά στην ιδιότητα του θύματος.

Παράλληλα, ανέφερε ότι, όπως ακριβώς ισχύει για οποιαδήποτε εργαζόμενη λαμβάνει σύνταξη χηρείας μόλις συμπληρωθούν τρία χρόνια, το ποσό περικόπτεται κατά 50%.

«Είναι θλιβερό και λυπηρό, σε μία συμπαγή δημοκρατία, να μην υπάρχει ένα ιδιώνυμο που να κατατάσσει σε ένα πλαίσιο τη δολοφονία ενός δημοσιογράφου», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Αυτό που θέλω και θα κυνηγήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου είναι ότι το έγκλημα του Γιώργου να ανακηρυχθεί ως έγκλημα κατά ιδιότητα. Αυτό το χρωστάω στον Γιώργο», κατέληξε η κ. Καραϊβάζ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών από Μ. Παρασκευή ως Τετάρτη Πάσχα

Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο γυναίκας Νεάντερταλ 75.000 ετών

Έξοδος Πάσχα: Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

«Τουλάχιστον 51» οι νεκροί της σφαγής στο Σπίτι των Συνδικάτων της Οδησσού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα