ΑΘΗΝΑ
16:46
|
08.05.2024
Θα συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της επανάστασης του 1821 και την παρέλαση που οργανώνει η ελληνική ομογένεια
Επαφές σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τριήμερη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πραγματοποιήσει από αύριο Κυριακή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως ανακοινώθηκε το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συμμετοχή, αύριο Κυριακή, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της επανάστασης του 1821 και την παρέλαση που οργανώνει η ελληνική ομογένεια στη Νέα Υόρκη και συνάντηση αργότερα με τον πολιτειακό γερουσιαστή των Δημοκρατικών και αναπληρωτή επικεφαλής της Πολιτειακής Γερουσίας Νέας Υόρκης, Μάικλ Γιάναρης.

Τη Δευτέρα, ο κ. Κασσελάκης θα γίνει δεκτός το πρωί από τον σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα πραγματοποιήσει γεύμα εργασίας με επενδυτικούς και οικονομικούς φορείς και θα ακολουθήσει συνάντηση με την ηγεσία του πολιτικού κόμματος DSA Νέας Υόρκη. Το απόγευμα ο κ. Κασσελάκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής και θα συμμετάσχει σε ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΗΠΑ, στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι «Κέφαλος».

Τέλος, την Τρίτη, ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον. Στις 10:15 όπου θα έχει συναντήσεις με τον βουλευτή του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Κρις Πάπας, τον Διευθυντή Διεθνών Υποθέσεων του οργανισμού American Israeli Public Affairs Committee (AIPAC), Στέφεν Σνάιντερ και με το μέλος του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Ρο Χάνα, ενώ στις 14:30 μ.μ., θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Principal Deputy Assistant Secretary of State for European & Eurasian Affairs του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, πρέσβη Γιούρι Κιμ. Στις 16:30 μ.μ., ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα επισκεφθεί τα γραφεία του Center for Strategic & International Studies (CSIS).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στην απέλαση Ρώσου στρατιωτικού ακολούθου θα προχωρήσει η Βρετανία

Γερμανία: Επιστολή καθηγητών υπέρ των φιλοπαλαιστινιακών καταλήψεων στα πανεπιστήμια

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Έφεση κατά της αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα