ΑΘΗΝΑ
15:21
|
02.05.2024
Ο 27χρονος δέχτηκε θανάσιμες μαχαιριές από τον 36χρονο Αμερικανο-Κουβανό σύντροφό του, ο οποίος στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας είχε καταγγείλει στις αρχές ο 27χρονος Κουβανός που έπεσε νεκρός από το χέρι του 35χρονου συντρόφου του, το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Λεμεσού, στα Πατήσια.

Ο 27χρονος άνδρας δέχτηκε θανάσιμες μαχαιριές από τον 36χρονο Αμερικανο-Κουβανό σύντροφό του. Ο δράστης στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το θύμα και ο δράστης είχαν παντρευτεί στις ΗΠΑ και το τελευταίο διάστημα δεν έμεναν μαζί, διότι είχαν προστριβές, καθώς ο δράστης έκανε πολλά ταξίδια και ο 27χρονος δεν ήθελε να τον ακολουθήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης επέστρεψε πρόσφατα στην Ελλάδα για να δει τον σύντροφό του.

Μάλιστα, ο 27χρονος φέρεται είχε καταγγείλει τον 35χρονο δολοφόνο του για ενδοοικογενειακή βία, έπειτα από έναν έντονο καβγά που είχαν. Η αστυνομία είχε προτείνει στο θύμα να μείνει σε χώρο φιλοξενίας, ωστόσο ο ίδιος ζήτησε να παραμείνει στο σπίτι του, όπου διέμενε με ακόμη δύο άτομα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αεροπορικώς το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα σε επτά προορισμούς της Ελλάδας

Αλβανία: Ζευγάρι ηλικιωμένων Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του

Χάγη: Απέρριψε τα έκτακτα μέτρα για τις γερμανικές εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ

Αστυνομία και εθνοφρουρά εισέβαλαν στο UCLA-Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα