ΑΘΗΝΑ
21:27
|
15.05.2024
Ο πρώην βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. Θεοφάνης Δημοσχάκης πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 80 ετών.
Θεοφάνης Δημοσχάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην βουλευτή ΄ΕΒρου της Ν.Δ. Θεοφάνη Δημοσχάκη έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετούμε μία ξεχωριστή προσωπικότητα, έναν άνθρωπο που διακρίθηκε για την ακεραιότητα, την αφοσίωση και το ήθος του, τόσο στην πολιτική όσο και στην επαγγελματική του διαδρομή.

Ο Θεοφάνης Δημοσχάκης υπήρξε αταλάντευτα προσηλωμένος στις αξίες του, υπηρετώντας το δημόσιο βίο με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό των πολιτών του τόπου μας. Δείγμα της συνέπειας και της κοινωνικής του ευαισθησίας, αποτελεί η έμπρακτη και αναγνωρισμένη προσφορά του προς τους συμπολίτες του στον Έβρο, οι οποίοι συνολικά πέντε φορές, από το 1989 έως το 2004, τον τίμησαν με τη ψήφο τους ως βουλευτή με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια, στους οικείους του και ιδιαίτερα στον ανιψιό του εκλιπόντος, βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιο Δημοσχάκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Ο Θεοφάνης Δημοσχάκης πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 80 ετών. Το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στο ΠΓΝΑ εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας.

Ο Θεοφάνης Δημοσχάκης

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 16 Απριλίου στις 11:00 ώρα στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη γενέτειρα του, το Ισαάκιο Διδυμοτείχου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Φίτσο μετά την πολιιτκή δολοφονική απόπειρα

Στα τηλέφωνα με Μπλίνκεν και Ισμαήλ Χανίγια ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Βρέθηκαν προθανάτια και μεταθανάτια χτυπήματα

Σφοδρός επικριτής του Σλοβάκου πρωθυπουργού ο 71χρονος δράστης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα