ΑΘΗΝΑ
10:50
|
19.05.2024
Πολίτης διέκοψε σήμερα την ομιλία της στις Βρυξέλλες κατηγορώντας την ευθέως πως είναι εγκληματίας πολέμου λόγω της στήριξης που δίνει για τον πόλεμο στη Γάζα.
Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με σαρκαστικό χαμόγελο και πλήρη αναισθησία αντιμετώπισε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από έναν πολίτη, την ώρα που ξεκίνησε την ομιλία της στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής ΄Αμυνας και Ασφάλειας στις Βρυξέλλες.

Με το που ανέβηκε στο βήμα, ένας άνδρας την διέκοψε καταγγέλλοντας τα εγκλήματα της πολιτικής στήριξης που παρέχει η ίδια και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο Ισραήλ ώστε να διαπράττει καθημερινά από τις 7 Οκτώβρη τις άγριες σφαγές σε βάρος των αμάχων της Γάζας με πρόσχημα την αντιμετώπιση της Χαμάς.

«Κυρία Φον Ντερ Λάιεν τίθεστε υπό την κράτηση ενός πολίτη! Είστε αντιμέτωπη με την κατηγορία της γενοκτονίας στη Γάζα. Εχετε εκφράσει πλήρη υποστήριξη στο Ισραήλ από την αρχή αυτής της γενοκτονίας! Το αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης είναι στα χέρια σας! Είστε εγκληματίας κυρία Φον ντερ Λάιεν! Θα έπρεπε να είστε στη Χάγη, όχι εδώ πέρα! Δεν θα έπρεπε να διεκδικείτε δεύτερη θητεία…»

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Λευτεριά στην Παλαιστίνη» φώναζε με πάθος ο άνδρας καθώς οι φρουροί ασφαλείας τον έβγαζαν διά της βίας έξω από την αίθουσα.

Όσο για την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής; Το σαρκαστικό χαμόγελό της και η αναισθησία της μπροστά στις καταγγελίες του πολίτη για τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου σχολιάστηκαν δυσμενώς και προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από χιλιάδες πολίτες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

11 χρόνια ΒΙΟΜΕ

Δομινικανή Δημοκρατία: Στις κάλπες στη σκιά της βίας στη γειτονική Αϊτή

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Με παραίτηση από την κυβέρνηση Νετανιάχου απειλεί ο Μπένι Γκαντς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα